De behandeling van gynaecologische aandoeningen is een punt van grote zorg voor vrouwen. Traditionele Chinese Geneeskunde en westerse geneeskunde hebben verschillende onderzoeken, verschillende behandelmethoden en verschillende resultaten. De praktijk heeft bewezen dat bij de behandeling van onregelmatige menstruatie, dysmenorroe, functionele baarmoederbloeding, bekkenontsteking, onvruchtbaarheid en menopauze, TCM-gynaecologie unieke kenmerken en voordelen heeft.

1. Wat is het concept van TCG gynaecologie?
TCG-gynaecologie is een klinische discipline die de traditionele Chinese geneeskundige theorie gebruikt om de anatomie, fysiologie, etiologie en pathogenese van vrouwen te begrijpen. De regels voor diagnose en behandeling van gynaecologische aandoeningen te bestuderen en gynaecologische aandoeningen te voorkomen en te behandelen. TCM-kenmerken en speciale voordelen.

2. Welke ziekten onderzoekt en behandelt TCG gynaecologie specifiek?
Het onderzoeksgebied van TCG-gynaecologie omvat de theorie van TCG-gynaecologie, ziekte differentiatie, syndroom differentiatie en preventie en behandeling van menstruatie klachten, vaginale afscheidingsklachten, zwangerschapsziekten, postpartum ziekten en diverse gynaecologische ziekten.

Werking van TCG

Interne geneeskunde van TCM

Interne geneeskunde van TCM Interne geneeskunde van de traditionele Chinese geneeskunde omvat voornamelijk ziekten van de vijf belangrijkste systemen, namelijk: lever, hart, milt, long en nier. En in de westerse geneeskunde omvat voornamelijk ziekten van het spijsverteringsstelsel, de bloedsomloop, het…
Interne geneeskunde van TCM
Chronische Pijn
Vrouwenklachten
Verslavingen
Endocrien systeem
Huidklachten
Minimum 4 characters
error: Content is protected !!