Onze Acupuncturisten

acupuncturisten Dr.baoshun Shi
Chinese Kruiden, Tuina-massage en Acupunctuur specialist

Prof. Baoshun Shi

Prof. Shi Baoshun is in 1975 afgestudeerd aan de toenmalige Verenigde Universiteit van Traditionele Chinese Medicijnen te Beijing, waar hij is opgeleid in de vakgebieden acupunctuur, tuina en kruiden.

Na in 1983 een naam gemaakt te hebben binnen de Academie kreeg Prof. Shi wederom een promotie en werd speciaal naar de Internationale Sino-Japanse afdeling voor Acupunctuur en Tuina gestuurd waar zijn cliëntele bestond uit buitenlandse afgevaardigden in China, vooral zeer veel hoge binnen- en buitenlandse ambtenaren, topatleten en zelfs beroemde zangers en filmsterren zijn door hem geholpen.

In 1993 is hij naar Nederland gekomen en heeft hij hier als mede-oprichter van het Chinese Medical Center gefungeerd. Gedurende zijn werkzaamheden aldaar heeft hij ook nog les gegeven in Nederland en België op de gebieden van acupunctuur en tuina.

In 1999 heeft hij het Chinese Medical Development Center te Utrecht opgericht en in 2007 is daar een vestiging in Zoetermeer bijgekomen, en op 15 nov. 2010 opende hij zijn derde vestiging in Veenendaal.

acupuncture zoetermeer
Tuina-massage en Acupunctuur specialist

S.Liu

Sinds 2007 werkt dhr.Liu bij Chinese Medical Development Center. Hij studeerde in 2006 af aan de universiteit van Traditionele Chinese Geneeskunde in China Beijing. Na zijn studie heeft hij meer dan 2 jaar in het bekendste ziekenhuis gewerkt op de gebied van Tuina-massage en Acupunctuur.

Hij is bekend met alle stijlen en de technieken binnen de Tuina-massage en Acupunctuur. Zoals; alle nek, schouder, rug , arm, elleboog, hoofdpijn, spieren klachten, verrekking van het kniegewricht, hernia..Enz.

Y.Teng_

Y.Teng

Hij studeert in de Medische universiteit van Harbin vanaf september1993 t/m Juli 1998.Sinds september 1998 werkt hij in de afdeling Acupunctuur en Tui-na van de eerste ziekenhuis van de Stad van Harbin.

Vanaf Augustus 2002 t/m Juli 2010 studeert hij in de AMC van de universiteit van Amsterdam. In deze studie periode werkt hij in de afdeling Kruiden en Tui-Na van De CMC Tasly Group en sinds 2010 werkt hij in CMDC.

Bas

B.A.S. Aarts

Drs. B.A.S. Aarts heeft met succes de opleiding Sinologie gevolgd aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij 3 jaar in China een acupunctuuropleiding gevolgd. Terug in Nederland is hij toen bij CMC Shenzhou gaan werken en leerde daar dr. Shi kennen.

Vanaf 2006 is Bas door dr. Shi traditioneel opgeleid tot Tuina Therapeut. Samen hebben zij meerdere nascholingen gegeven voor Tuina Therapeuten en Acupuncturisten in Nederland en België.

X.Cao_

Xue Cao

Xue Cao is in 1989 afgestudeerd voor oogarts aan de Vierde Militaire Medische Universiteit van het Chinese Volksbevrijdingsleger. Vanaf 1999 ging ze in Nederland wonen. Ze heeft een klassieke acupunctuur opleiding gevolgd bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. Haar Westers Medische Basiskennis enTuina opleiding heeft ze bij Meditura in Nederland gevolgd.

Ze is nu 5 jaar als een Acupuncturist bij Chinese Medical Development Center in Utrecht werkzaam.

Minimum 4 characters